Google reviews

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

NEEM CONTACT OP

Duurzaam huis bouwen

Duurzaam Huis Bouwen:
Samen voor
een Duurzame Toekomst

Bouwbedrijf de Laat is een bouwbedrijf in Hooge
Zwaluwe, dat klaar staat om een duurzaam huis voor u te bouwen.

KVK: 74959301

Starten Met Duurzaam
Huis Bouwen

Duurzaam huis bouwen in Schijf, eindresultaat.

Duurzaam bouwen: huizen en bedrijfspanden

Bij Bouwbedrijf de Laat begrijpen wij dat duurzaam bouwen meer is dan alleen energiebesparing. Bovendien hoeft een duurzaam gebouwd huis of bedrijfspand niet duurder te zijn dan gebouwen die met traditionele bouwmethoden zijn gebouwd. Bouwbedrijf de Laat streeft ernaar op een duurzame en betaalbare manier nieuwbouw woningen en bedrijfspanden te bouwen.

Hoe bereiken we dit resultaat? De eerste stap is respect hebben voor mens en milieu in het ontwerp van de woning, bedrijfspand of verbouwing. Wanneer we aan de slag gaan met uw duurzame huis bouwen, maken we milieubewust keuzes over duurzame materialen en onderzoeken we welke materialen we kunnen hergebruiken na sloop. Bouwbedrijf de Laat gebruikt niet meer dan nodig is om het project succesvol uit te voeren. 

Een duurzaam gebouwd huis of bedrijfspand beschikt ook over geavanceerde installaties, zoals energiezuinige cv-systemen, ventilatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Al deze technologieën dragen bij aan meer energiebesparing en zo een schoner milieu. 

Bouwbedrijf de Laat streeft ernaar duurzaam huizen en bedrijfspanden te bouwen. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een schoon milieu en zullen hier zeker mee blijven doorgaan. 

Stappenplan voor een duurzaam huis bouwen

Een duurzaam huis bouwen wordt onderverdeeld in verschillende stappen. Hieronder hebben wij deze stappen voor u uitgewerkt, zodat u een beeld krijgt hoe een duurzaam huis bouwen er met Bouwbedrijf de Laat uit zal zien. 

Stap 1 is het identificeren van uw wensen en budget. Wij zullen u een persoonlijk bezoek geven om al uw wensen vast te stellen en te bespreken wat uw budget is. Op basis van deze informatie zullen wij een duurzaam plan maken voor de bouw van uw duurzame huis of bedrijfspand en zullen we ook een offerte opstellen en deze u toesturen. 

De tweede stap is het ontwerpen van uw duurzaam huis of bedrijfspand. Wij kunnen deze voor u maken maar u kunt dit ook gerust zelf doen. 

Wanneer de ontwerpen geregeld zijn, gaan we aan de slag met de omgevingsvergunning aanvragen. U kunt dit zelf ook doen, maar wij raden aan dit aan ons over te laten aangezien dit soms een complex proces kan zijn. 

Als de omgevingsvergunning geregeld is, gaan we milieubewuste materialen kiezen. Uiteraard doen we dit in overleg met u, zodat er geen misverstanden ontstaan hierover. 

Wanneer de duurzame materialen zijn uitgekozen, kunnen we uw duurzame huis gaan bouwen. We zullen tijdens deze stap nauw met u samenwerken zodat alles soepel verloopt en het eindresultaat exact aan uw wensen voldoet. 

De laatste stap van een duurzaam huis bouwen is de oplevering hiervan. We zullen samen met u nog een keer alles nalopen om er zeker van te zijn dat alles naar wens en dat u kunt gaan genieten van uw duurzaam gebouwde huis of bedrijfspand.

Duurzaam huis bouwen in Schijf: Bezig met de ruwbouw.

Ontwerp voor duurzaam huis bouwen

Voordat we beginnen met een duurzaam huis bouwen, zorgen we ervoor dat we al uw wensen en behoeften duidelijk genoteerd hebben. 

Zoals al eerder benoemd is, kunnen wij het ontwerp voor uw duurzame huis of bedrijfspand maken. Als wij het ontwerp voor u maken, dan gaat ons ervaren team aan de slag met het omzetten van al uw ideeën en wensen tot concrete ontwerpen. Als u zelf al ontwerpen heeft voor een duurzaam huis bouwen, dan zal Bouwbedrijf de Laat deze ontwerpen goed bekijken en ervoor zorgen dat het eindresultaat exact overeenkomt met de ontwerpen. 

Bouwbedrijf de Laat is flexibel in zijn werk en heeft er geen problemen mee zich aan te passen aan uw situatie en duurzame bouwplannen. Zoals al eerder benoemd is, werken we nauw met u samen om de beste materialen te kiezen en uw duurzame gebouwde huis tot een succes te brengen.

Vergunning aanvragen voor een duurzaam huis bouwen

Een omgevingsvergunning aanvragen voor een duurzaam huis bouwen is noodzakelijk. Met deze vergunning krijg je namelijk toestemming van de overheid bepaalde bouwactiviteiten uit te voeren. De bedoeling van een omgevingsvergunning is dat bouwprojecten aan de wet voldoen en ze geen nadelige invloed hebben op de omgeving. Een omgevingsvergunning aanvragen voor een duurzaam huis bouwen kan een ingewikkeld proces zijn. Bouwbedrijf de Laat begrijpt dit en staat klaar om dit voor u te regelen zodat u zich kan focussen op de bouw van uw nieuwe duurzame huis of bedrijfspand. Mocht u het toch zelf willen doen, dan kunt u de stappen die hieronder zijn uitgewerkt.

1. De eerste stap bij het aanvragen van een omgevingsvergunning is het verzamelen van alle benodigde informatie en documenten. Dit zijn onder andere bouwtekeningen of andere technische specificaties.

2. Wanneer dit geregeld is, gaat Bouwbedrijf de Laat een duidelijke en nauwkeurige vergunningsaanvraag indienen. Dit wordt meestal gedaan bij de gemeente of provincie.

3. In de derde stap zal de desbetreffende instantie de aanvraag beoordelen en bepalen of een duurzaam huis bouwen goedgekeurd wordt. Voordat ze het goedkeuren zullen ze waarschijnlijk een aantal vragen stellen. Bouwbedrijf de Laat zal deze vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat de aanvraag goedgekeurd wordt. 

4. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd en de voorwaarden waaronder de bouwactiviteiten verricht moeten worden zijn opgesteld, kunnen we beginnen met uw duurzame huis bouwen.

5. De laatste stap is de oplevering van uw nieuwe duurzame woning of bedrijfspand. Wij zullen samen met u nog een aantal dingen nalopen om er zeker van te zijn dat alles naar wens is en u kunt gaan genieten van een duurzaam leven in uw duurzame woning.

Wat anderen zeggen over het duurzaam bouwen van
Bouwbedrijf de Laat

Duurzaam huis bouwen?
Bouwebdrijf de Laat
staat voor u klaar!

Bouwbedrijf de Laat staat voor u klaar, met betrouwbaar vakmanschap en persoonlijke service. Wij zijn uw partner voor duurzaam bouwen. Samen maken we het mogelijk.

Afspraak is Afspraak

Hoge Kwaliteit

Vast Aanspreekpunt

Lokaal Bedrijf

Wat maakt ons speciaal voor duurzaam bouwen?

Bij Bouwbedrijf de Laat zetten we kwaliteit voorop in alles wat we doen. Ons team van toegewijde vakmensen staat altijd klaar om uw bouwproject tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om duurzame nieuwbouw, renovatie, onderhoud of duurzame verbouwingen, wij leveren altijd hoogwaardig werk.

Wat ons speciaal maakt, is ons vaste en gemotiveerde werkteam. Met jarenlange ervaring en een passie voor duurzaam vakmanschap, zetten we ons elke dag in om uw bouwproject werkelijkheid te maken.

We begrijpen hoe belangrijk uw woning voor u is. Daarom zorgen we voor een nette werkplek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rommel of ongemak tijdens de verbouwing.

Bij Bouwbedrijf de Laat heeft u altijd een vast aanspreekpunt. We geloven in persoonlijke service en open communicatie, zodat u zich te allen tijde gehoord en ondersteund voelt.
Kortom, wij zijn een betrouwbare partner die garant staat voor kwaliteit in duurzaam bouwen. Samen maken we uw bouwproject tot een succes.

Onze Projecten

Over Bouwbedrijf de Laat

Bij Bouwbedrijf de Laat streven we altijd naar hoge kwaliteit in alles wat we doen. Ons vaste en gemotiveerde werkteam staat klaar om uw bouwproject tot een succes te maken. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, interieur verbouwingen, of duurzaam bouwen, bij Bouwbedrijf de Laat bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw huis of bedrijfspand voor u is. Daarom zorgen we ervoor dat onze werkplek altijd netjes en opgeruimd is. Uw comfort en tevredenheid staan voorop.

Bij Bouwbedrijf de Laat heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij geloven in persoonlijke service en open communicatie. Uw wensen en vragen worden altijd serieus genomen.

Of u nu grootse plannen heeft voor een nieuwbouwproject, een bestaande woning wilt verbouwen, renoveren of onderhouden wij zijn er om u te ondersteunen. Samen bouwen we aan een duurzame en hoogwaardige oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Onze werkwijze

Werkwijze van Bouwbedrijf de Laat

Duurzaam Huis Bouwen: Samen aan een
Duurzame Toekomst

Geniet van informatieve artikelen over de bouw sector