Google reviews

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

NEEM CONTACT OP

Groot onderhoud

Groot Onderhoud: Uw Woning of
Bedrijfspand mooi houden

Bouwbedrijf de Laat is een bouwbedrijf in Hooge
Zwaluwe, dat klaar staat voor zowel groot onderhoud als klein onderhoud.

KVK: 74959301

Starten Met Uw Groot
Onderhoud

Eind resultaat: groot onderhoud dak in Oosterhout

Groot onderhoud en regelmatig onderhoud

Bij Bouwbedrijf de Laat begrijpen we maar al te goed dat het behouden van de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand van essentieel belang is. Om deze reden bieden wij een breed scala aan onderhoudswerkzaamheden. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand in topconditie blijft. 

Of u nou eenmalig groot onderhoud nodig heeft of regelmatig onderhoud, Bouwbedrijf De Laat staat klaar om uw woning of bedrijfspand tot in de puntjes te verzorgen. We begrijpen dat er zorgvuldig met oudere woningen of bedrijfspanden moet worden omgegaan en nemen dit uiterst serieus als we onze onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Bent u op zoek naar groot onderhoud voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Bouwbedrijf de Laat aan het juiste adres.

Stappenplan voor groot onderhoud en regelmatig onderhoud

Groot onderhoud aan uw woning of bedrijfspand wordt in verschillende stappen onderverdeeld. Hieronder hebben wij een planning voor u uitgewerkt, zodat u van tevoren al een idee heeft hoe Bouwbedrijf de Laat groot onderhoud zou uitvoeren bij uw woning of bedrijfspand.

1. Voordat wij beginnen met het groot onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, gaan we samen met u naar de situatie kijken en bespreken we op basis hiervan het budget. Het is belangrijk dat alle onderhoudswerkzaamheden genoteerd staan zodat wij precies weten wat uw wensen en behoeften zijn. Wij zullen ons aanpassen aan uw budget en op basis van uw wensen en budget een offerte opstellen en deze u toesturen. 

2. Wanneer er een akkoord is op de offerte, kunnen we beginnen met het groot onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Bouwbedrijf de Laat zal deze werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren zodat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit komt te zien.

3. Wanneer we klaar zijn met het groot onderhoud of regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, gaan we samen met u kijken of alles naar wens is. Daarnaast zullen we u advies geven over de vervolgstappen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat om de zoveel tijd uw woning of bedrijfspand opnieuw toe is aan onderhoud. Wij zullen dit uitgebreid met u bespreken en mogelijk, indien u dit wil, een regelmatig onderhoudsschema opstellen.

Groot onderhoud aan dak van woning in Oosterhout
Start groot onderhoud aan woning in Oosterhout

Soorten onderhoudsdiensten

Zoals eerder benoemd biedt Bouwbedrijf de Laat een breed scala aan onderhoudswerkzaamheden. Hieronder hebben wij er een aantal uitgewerkt, zodat u kan zien welke het beste bij uw woning of bedrijfspand past. 

Preventief Onderhoud: dit type onderhoud is bedoeld om problemen te voorkomen aan uw woning of bedrijfspand. Dit is bijvoorbeeld regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, het schoonmaken van goten en het controleren van de staat van uw dak en gevel. Preventief onderhoud is iets voor u als u nog geen problemen heeft, maar deze wel wilt voorkomen. 

Correctief onderhoud: dit type onderhoud is exact het omgekeerde van preventief onderhoud. Bij dit type onderhoud gaat Bouwbedrijf de Laat aan de slag met het verhelpen van bestaande problemen, zoals het repareren van lekkende daken, kapotte ramen, elektrische storingen en nog veel meer. Als u bestaande problemen heeft aan uw woning of bedrijfspand, dan is correctief onderhoud iets voor u. 

Groot onderhoud: deze vorm van onderhoud omvat grootschalige werkzaamheden, zoals het renoveren van complete keukens en badkamers, het vervangen van de verwarmings- en koelsystemen, of het herstellen van schade aan uw woning of bedrijfspand. Als u meer over groot onderhoud en renovatie wilt weten kunt u hier meer over lezen bij onze dienst renovatie.

Regelmatig Onderhoud: wanneer Bouwbedrijf de Laat aan de slag gaat met het regelmatig onderhouden van uw woning of bedrijfspand, dan zorgen we ervoor dat deze de waarde behoudt en er elke keer weer als nieuw uitziet. Regelmatig onderhoud kan bijvoorbeeld het schilderen van houtwerk zijn, het vervangen van verouderde installaties of het herstellen van slijtage.  

Technisch onderhoud: wanneer wij aan de slag gaan met het technisch onderhoud in uw bedrijfspand of woning dan omvat dit bijvoorbeeld onderhoud aan technische systemen, sanitair, verwarming, ventilatie en airconditioning.

Voordelen van groot onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Groot onderhoud of regelmatig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder hebben we een aantal van deze voordelen voor u uitgewerkt.

1. Wanneer Bouwbedrijf de Laat regelmatig aan de slag gaat met onderhoud aan uw woning of bedrijfspand dan verlengen wij hiermee de levensduur van uw pand. Dit is erg voordelig aangezien u op deze manier langer kunt genieten van uw woning of bedrijfspand zonder constant problemen te ervaren.

2. Als we aan de slag gaan met het technisch onderhouden van uw verwarming, ventilatie en airconditioning dan zorgen we ervoor dat u energie bespaart. Dit is natuurlijk erg voordelig aangezien u op deze manier minder energiekosten betaalt. Daarnaast zal groot onderhoud u in het algemeen geld besparen, aangezien u met regelmatig onderhoud problemen in de toekomst voorkomt. 

3. Een goed onderhouden woning of bedrijfspand behoudt zijn waarde en kan zelfs stijgen in waarde afhankelijk van de onderhoudswerkzaamheden.

Wat anderen zeggen over groot onderhoud
Bouwbedrijf de Laat

Groot onderhoud:
Bouwbedrijf de Laat
staat voor u klaar

Bouwbedrijf de Laat staat voor u klaar, met betrouwbaar vakmanschap en persoonlijke service. Wij zijn uw partner voor groot onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Samen maken we het mogelijk.

Afspraak is Afspraak

Hoge Kwaliteit

Vast Aanspreekpunt

Lokaal Bedrijf

Wat maakt ons speciaal bij groot onderhoud?

Bij Bouwbedrijf de Laat zetten we kwaliteit voorop in alles wat we doen. Ons team van toegewijde vakmensen staat altijd klaar om uw bouwproject tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning bouwen, een huis renoveren, groot onderhoud of een huis verbouwen, wij leveren altijd hoogwaardig werk.

Wat ons speciaal maakt, is ons vaste en gemotiveerde werkteam. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, zetten we ons elke dag in om uw bouwproject werkelijkheid te maken.

We begrijpen hoe belangrijk uw woning voor u is. Daarom zorgen we voor een nette werkplek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rommel of ongemak tijdens de verbouwing.

Bij Bouwbedrijf de Laat heeft u altijd een vast aanspreekpunt. We geloven in persoonlijke service en open communicatie, zodat u zich te allen tijde gehoord en ondersteund voelt.
Kortom, wij zijn een betrouwbare partner die garant staat voor kwaliteit in bouwen. Samen maken we uw bouwproject tot een succes.

Onze Projecten

Over Bouwbedrijf de Laat

Bij Bouwbedrijf de Laat streven we altijd naar hoge kwaliteit in alles wat we doen. Ons vaste en gemotiveerde werkteam staat klaar om uw bouwproject tot een succes te maken. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning bouwen, een huis verbouwen, een huis renoveren, groot onderhoud, interieurbouw, of duurzaam bouwen, bij Bouwbedrijf de Laat bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw huis of bedrijfspand voor u is. Daarom zorgen we ervoor dat onze werkplek altijd netjes en opgeruimd is. Uw comfort en tevredenheid staan voorop.

Bij Bouwbedrijf de Laat heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij geloven in persoonlijke service en open communicatie. Uw wensen en vragen worden altijd serieus genomen.

Of u nu grootse plannen heeft voor een nieuwbouwproject, een bestaande woning wilt verbouwen, renoveren of onderhouden wij zijn er om u te ondersteunen. Samen bouwen we aan een duurzame en hoogwaardige oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Onze werkwijze

Werkwijze van Bouwbedrijf de Laat

Groot Onderhoud: Uw Woning er weer spiksplinternieuw
uit laten zien

Geniet van informatieve artikelen over de bouw sector