Google reviews

5 Sterren Reviews

5 Sterren Reviews

NEEM CONTACT OP

Nieuwbouw woning bouwen of bestaande woning kopen?

Vraagt u zich nog steeds af of u een bestaande woning of nieuwbouw woning moet kopen? Begrijpelijk, kiezen tussen een bestaande of nieuwbouw woning kopen kan erg lastig zijn, omdat een nieuw huis kopen natuurlijk niet niks is. In dit artikel worden een aantal voordelen van een nieuwbouw woning en een bestaande woning benoemd. Deze helpen u mogelijk verder in het kiezen tussen een nieuwbouw woning en een bestaande woning.
Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest

Voordelen van een nieuwbouw woning bouwen

1. Bij een nieuwbouw woning heeft u de komende tijd geen groot onderhoud nodig

Bij het kopen van een nieuwbouw woning, hoeft u de komende tijd geen groot onderhoud te verrichten. Dit is erg fijn, aangezien het bij een bestaande woning regelmatig voorkomt dat er bepaalde dingen kapot zijn en deze vervangen moeten worden. Wat ook een erg groot voordeel van een nieuwbouw woning is, is dat u de inrichting van het huis volledig zelf kunt bepalen. Bij een bestaande woning moet u vaak nog dingen bijkopen of veranderen om de woning volledig naar wens te maken.

2. Bij een nieuwbouw woning bouwen kunt u zelf alles bepalen

Bij een nieuwbouw woning kunt u niet alleen uw eigen inrichting bepalen, maar kunt u ook technische dingen bepalen, zoals de plek waar een stopcontact of lichtknopje moet komen. Dit zelf kunnen bepalen is natuurlijk erg fijn, aangezien u op deze manier uw interieur zeer efficiënt kunt inrichten. 

3. Een nieuwbouw woning is duurzamer dan een bestaande woning 

Een nieuwbouw woning is duurzamer dan een bestaande woning, omdat een nieuwbouw woning verplicht gasloos gebouwd moet worden. Dit betekent dat een nieuwbouw woning bijvoorbeeld verplicht elektrisch fornuis moet hebben. Een nieuwbouw woning heeft ook een beter ventilatiesysteem en isolatie. Een nieuwbouw woning is niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart u daarnaast dus ook veel energiekosten. Dit is op lange termijn erg voordelig. 

Voordelen van een bestaande woning kopen

1. Een bestaande woning is vaak goedkoper dan een nieuwbouw woning

Een bestaande woning is vaak goedkoper dan een nieuwbouw woning. Dit is omdat een bestaande woning vaak al een badkamer, keuken, toilet, en tuin heeft. Deze voorzieningen schelen u natuurlijk veel geld, aangezien het niet altijd noodzakelijk is deze dingen te verbouwen. Als u toch iets wilt vernieuwen, kan dat natuurlijk altijd nog en kunt u hier rustig over nadenken. 

2. U kunt sneller van uw nieuwe woning gaan genieten

Een bestaande woning hoeft niet nog helemaal gebouwd te worden. Hierdoor kunt u eerder van uw nieuwe woning gaan genieten. Als u nog plannen heeft om de woning te verbouwen, is dit natuurlijk niet het geval. 

3. Een bestaande woning kunt u goed bekijken voordat u deze koopt

Bij een bestaande woning kunt u in het echt langskomen om het huis te bezichtigen. Dit is erg handig, aangezien u op deze manier kunt zien of er nog veel werk aan het huis is, het goed is onderhouden, of de tuin in goede staat is en of de woning aan al uw wensen voldoet.

Nieuwbouw woning of bestaande woning

Een keuze maken tussen een bestaande woning of nieuwbouw woning blijft natuurlijk moeilijk, maar mogelijk heeft dit artikel u geholpen in uw keuze maken. Als u na het lezen van dit artikel besloten heeft een nieuwbouw woning te laten bouwen, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw woningen bouwen en staan klaar om uw nieuwbouw woning aan al uw wensen en behoeften te laten voldoen. Wij bieden u ondersteuning tijdens het gehele bouwproces, dus van ontwerp maken of

Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest

Onze Nieuwste Artikelen